14 Septembrie 2023 • JW MARRIOTT HOTEL

Program 2022

09.00 - 09.45
Inregistrarea participantilor
Cafeaua, croisssantul si locul preferat ii asteapta pe cei mai matinali dintre participanti.
10:00 - 11:30 - SESIUNEA 1
#InfluenceMe2022: The Ultimate Guide to Creating Meaningful Influencer Marketing Campaigns (RO)

Care mai este definitia influencerului in 2022? Dar rolul lui? S-au schimbat de la un an la altul campaniile cu influenceri? Ce aduc creatorii de continut intr-o campanie si cum evaluam rezultatele?

Intr-o lume extrem de fluida si complexa, singura constanta a devenit schimbarea.

In ce masura influencer marketing-ul tine pasul cu aceasta dinamica? In ce masura creatorii de continut mai pot impacta rezultatele campaniilor de comunicare?

Studiul #InfluenceMe raspunde acestor intrebari si ofera o perspectiva ampla, obiectiva, asupra fenomenului de influencer marketing local.

Andreea Zanfir

Consumer Insights & Research Coordinator, Starcom Romania

The WHY Behind the BUY: Signifying a New Sense of What It Means to Influence (RO)

Ce campanie locala, cu influenceri, pe care ai vazut-o anul acesta, iti vine acum in minte? Daca ti-a luat mai putin de 5 secunde sa o identifici, inseamna ca a fost memorabila. Ce ti-a placut la ea? Sau de ce ai tinut-o minte? Avea un call-to-action clar? Era mai degraba tranzactionala sau emotionala?

Multitudinea de mesaje la care suntem expusi zi de zi, depasesete cu mult capacitatea noastra de a observa si de a semnifica. Intr-un peisaj plin de mesaje functionale, tranzactionale si/sau emotionale, creatorii de continut pot genera un moment de receptivitate. Cum / In ce conditii /  Sub ce forma / influencerii pot transforma un mesaj de brand intr-o actiune concreta? Cu ce fel de concepte pot jongla brandurile pentru a intra, in mod firesc, in narativul influencerului si in viata consumatorului?

Andreea Lupu

Strategy & Innovation Director, Starcom & Head of Publicis Influence

Mihai Morar

Radio Presenter & Podcaster

11:30 - 12:00
Coffee Break
12:00 - 14:00 - SESIUNEA 2
How to Generate Creative Influencer Marketing Campaign Ideas (RO)
Marketingul cu influenceri, precum si colaborarea propriu-zisa cu ei, sunt puncte importante in agenda PepsiCo Romania. Pentru branduri precum Pepsi sau Lay's, un simplu brief nu mai e de ajuns: e nevoie de o initiere in universul de brand, printr-o experienta ce se formuleaza dincolo de o simpla prezentare in PowerPoint. Aici, e vorba mai ales de co-creare, idee pe care am inaintat-o in colaborarea cu toti creatorii de continut ai brandului in ultimii ani.

Laurentiu Ion

Head of Digital & Media, PepsiCo Romania

Best Practices in Campaign Management and Creative Strategy (EN)
A solid creative strategy is imperative for your influencer marketing campaign. The creative strategy will lay the foundations and provide brands, agencies, and influencers with the tools to create, execute, and manage a successful campaign. Effective campaign management can also lead to a whole host of benefits for all parties involved.

Vik Khagram

Senior Account Director Influencers Marketing, Ketchum UK

How to Build a Powerful Influencer Marketing Strategy (RO)
Unele branduri mizeaza pe awareness. Altele vizeaza conversiile. Influencerii pot avea roluri importante in comunicarea unui brand. Mai mult, companiile aleg sa isi diversifice mix-ul de influenceri, utilizand diferitele tipuri de creatori in functie de obiective, relevanta fata de produsele si serviciile promovate si asteptarile publicului.

Ioana Marzac-Sigarteu

COMMUNICATION & CORPORATE CITIZENSHIP MANAGER, SAMSUNG ELECTRONICS ROMANIA

Ionut Costea

VISUAL ARTIST

The Google Way to Make Influencer Marketing More Accountable (RO)
Influencer marketing este tot mai prezent in mixul de media si nevoia de a demonstra impactul va deveni tot mai mare. De la unboxing si reviews la "shop with me", creatorii YouTube continua sa creeze conexiuni autentice cu fanii. Afla cum pot brandurile colabora si masura campaniile care au componenta de influencer marketing.

Aneta Plesa

INDUSTRY MANAGER, GOOGLE ROMANIA

Moderator

Cristian Manafu

Conference Host

14:00 - 15:00
Lunch Break
Prilejul ideal pentru schimbul de idei cu profesionistii din industrie.
15:00 - 16:30 - SESIUNEA 3
The Anatomy of an Influencer Marketing Campaign (RO)
Invatam din experienta unor brand-uri cu marketing puternic cum sa pornim o campanie, de ce sa tinem cont intr-un program de influencer marketing, ce obiective alegem, cat de importanta e audienta, care sunt secretele colaborarilor fericite si ce masuram la final.

Silviu Antohe

Executive Creative Director, Mullen Romania

How to Collaborate with Creators on TikTok (RO)
TikTok este clar cea mai mare surpriza in social media de la aparitia Instagram. A crescut in cativa ani cat altii in 10. Insa companiile inca invata platforma si adesea se expun publicului prin campanii cu influenceri. Ce ofera aceasta platforma si cum colaboram cu influencerii din noua generatie de creatori de continut.

Lorena Serban

Content Creator

Understanding the Key Legal Issues of Influencer Marketing Campaigns (RO)
Influencer marketing devine unul din principalele canale de promovare in lumina noilor reglementari privind privacy-ul. Cum facem corect si legal campaniile de promovare in mediul online? Care sunt acele aspecte peste care nu ar trebui sa treci cu vederea si ce risca brandurile si influencerii daca nu respecta legislatia si normele de bune practici.

Ana-Maria Udriste

FOUNDER, AVOCATOO

Moderator

Cristian China Birta

MANAGING PARTNER, KOOPERATIVA 2.0

  • Hosting by Host-Age.ro