Ai parte de o experiență vizuală dincolo de limite. Explorează necunoscutul și folosește-ți îndrăzneț imaginația. Fă un pas către viitor cu o performanță și o viteză fără precedent. Folosește tehnologia inteligentă și trăiește-ți viața din plin cu ajutorul inovației pe care o aduce HUAWEI Mate 40 Pro.

Uimitor și inovator, HUAWEI Mate 40 Pro este un omagiu adus echilibrului și simetriei. Sistemul de camere Space Ring îți deschide o nouă fereastră prin care să explorezi lumea.

6 motive să te îndrăgostești de Huawei Mate 40 Pro

Procesor puternic 5nm Kirin 9000 5G SoC

Cameră Cine Ultra Vision Leica

Cameră Ultra Vision pentru selfie

SuperCharge HUAWEI 66W cu fir și 50W fără fir

Control inteligent al gesturilor

Deblocare cu amprentă digitală pe ecran și deblocare facială 3D

Culorile potrivite pentru orice momentCarcasa din sticlă Black, cu tonuri pure, evocă ziua și noaptea și îți aduc o senzație neașteptată. Mystic Silver creează un efect cu reflexii de lumină și culoare, mereu schimbătoare și întotdeauna încântătoare.

Castigă 2 telefoane HUAWEI Mate40 Pro

Influencer Marketing Conference lansează un concurs cu premii oferite de Huawei Consumer Business Group România. Participă la concurs, răspunde la întrebare și poți câștiga 2 telefoane HUAWEI Mate 40 Pro. Concursul va fi anunțat aici și pe Facebook, pe data de 10 noiembrie.

HUAWEI Mate40 Pro – Un pas catre viitor